Een lichtje voor jou

15 november 2021
2 minuten leestijd

Wil je in deze tijd een ander bemoedigen?

Geef dan een lichtje met een boodschap cadeau. Knip een rondje papier uit die past op de bodem van een waxinelichtje en schrijf daarop een boodschap voor degene aan wie je het lichtje wilt geven.
Het waxinelichtje stop je terug in het ijzeren cupje en steek je aan. De boodschap komt dan langzaam tevoorschijn.

Geen zin in zelf knippen en schrijven? In de webshop van Thuisgeloven kun je nu kant en klare stickers kopen die precies passen in een waxinelichtje. De tekst is zo vormgegeven dat deze duidelijk zichtbaar wordt en niet half verstopt zit onder het lontje in het midden. Op het stickervel vind je acht stickers met 2x 4 verschillende boodschappen. Je kunt deze stickers combineren met de kaart ''Een lichtje voor jou''. Op de achterkant staat de tekst uit Johannes 3:16. Verstuur deze kaart als bemoediging en verspreid zo het licht of deel ze uit tijdens een kerkdienst of evangelisatie actie.

Denk hierbij ook eens aan de jongeren in je omgeving. Want wist je dat de coronamaatregelen een flinke impact hebben op jongeren? Diverse onderzoeken die de afgelopen tijd zijn gedaan onder jongeren geven aan dat deze doelgroep meer spanning, angst en stress ervaart.

Jongeren hebben het Licht nodig wanneer zij donkerheid ervaren. Nu misschien wel meer dan ooit. Laten we daarom de boodschap van het ware Licht met hen delen en nog belangrijker: een lichtje voor hen zijn.

Jezus dan sprak opnieuw tot hen en zei: Ik ben het Licht der wereld; wie Mij volgt, zal beslist niet in de duisternis wandelen, maar zal het licht van het leven hebben. Johannes 12:8Deel bericht :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook