'Kop op' thee

25 oktober 2021
2 minuten leestijd

Je kent vast de theezakjes wel met een vraag aan het labeltje. Bij 'Kop op' thee hangt aan ieder theezakje een labeltje met een Bijbeltekst. Deze Bijbeltekst bevat een mooie bemoediging uit de Bijbel. Tijdens het theedrinken word je herinnerd aan een belofte uit de Bijbel. Hiermee kun je een mooi en uniek cadeau maken om iemand te verrassen, bemoedigen of bedanken.

Om het persoonlijk te maken kun je ieder theezakje in een verrassingszakje stoppen dat je zelf hebt gemaakt en versierd.

Plak een verrassingszakje met theezakje op een kaart en verstuur deze.

Dit idee kun je zelf uitwerken, maar je kunt het ook kopen in de webshop (nu met 25% introductiekorting !), zodat je het alleen hoeft uit te printen en direct aan de slag kunt gaan.

Maak een pakketje met meerdere theezakjes en gebruik de briefjes die je erbij krijgt om er een kaart bij te maken. Nu heb je een klein cadeautje om weg te geven of te versturen.


Bij 'Kop op' thee krijg je in totaal dertig labels met dertig verschillende Bijbelteksten. Als je wilt kun je een hele theedoos vullen met aan ieder theezakje een andere Bijbeltekst. Dat maakt het tot een geschikte activiteit voor een klas of groep.

Er zijn ook nog blanco labels die je kunt gebruiken voor persoonlijke (Bijbel)teksten.

Je kunt dit idee zelf uitwerken, maar wil je het liever kant en klaar voor thuisgebruik of in een groep ? Koop dan dit digitale product in de webshop, daarmee steun je direct ook Thuisgeloven.

Deel bericht :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook