Veranderingen Thuisgeloven

21 november 2020
2 minuten leestijd

Het is al een poosje geleden dat ik een nieuw bericht heb geplaatst en dat was niet zonder reden. Een hele poos wist ik niet goed hoe en wat ik verder wilde met Thuisgeloven.

Inmiddels werk ik weer in het onderwijs, heb ik nog andere taken die tijd en aandacht vragen en zo bleef er al snel minder tijd over voor Thuisgeloven. Regelmatig heb ik op een kruispunt gestaan: stoppen of het weer oppakken? Vooral omdat er kosten zijn verbonden aan het hebben van een website. Toch kon ik de stekker er niet uittrekken. Iedere keer als ik dat wilde doen, kwam er weer een bemoedigend berichtje via de mail of een leuke reactie. En diep van binnen wist ik ''dit is mijn passie''.

Daarom heb ik tijd genomen om de visie van Thuisgeloven opnieuw onder woorden te brengen. Deze kun je vinden op ''Over Thuisgeloven''. Mijn verlangen is niet heel veel veranderd, maar is nu wel iets concreter. Dit helpt mij bij het schrijven van nieuwe berichten en om te bepalen welke Bijbellessen en ideeën ik ga delen. Maar ook (en dat is nieuw!) welke producten ik wil gaan ontwikkelen.

Het is je misschien al opgevallen dat het één en ander er nu anders uitziet en de komende tijd zullen er ongetwijfeld nog meer dingen worden aangepast en uitgetest worden. Het kan dus zijn dat je dingen tegenkomt die nog niet optimaal werken. Een website bouwen is niet niks en van een webwinkel heb ik al helemaal geen kaas gegeten. Dat kan ik allemaal niet in mijn eentje. Daarom ben ik ontzettend dankbaar dat het team van MIJNDESIGN Thuisgeloven wil ondersteunen.

Thuisgeloven voelt nu als een nieuw avontuur. Ik ben afhankelijk van de Heere God, Die mij de middelen en mogelijkheden heeft gegeven. Daar ben ik dankbaar voor en ik zie uit naar wat Hij gaat doen!

Je kunt Thuisgeloven naast Facebook nu ook volgen op Instragram.

Deel bericht :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook