Bestellen & betalen

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren voordat deze is verzonden?

Zodra je bestelling is bevestigd, is het nog wel mogelijk om deze te wijzigen of te annuleren. Wanneer je de verzendbevestiging hebt ontvangen is het wijzigen of annuleren van je bestelling niet meer mogelijk. Bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt om aan onze gestelde levertijden te voldoen. Aangezien je herroepingsrecht hebt, kun je de producten aan ons retourneren.

Kan ik telefonisch een bestelling plaatsen?

Helaas is dat op dit moment niet mogelijk.

Hoe weet ik zeker of mijn bestelling is ontvangen?

Zodra je je transactie hebt voltooid, ontvang je op het door jou verstrekte e-mailadres een bestelbevestiging. Neem als je geen bestelbevestiging hebt ontvangen contact met ons op en check voor de zekerheid ook je spam-folder.

Ontvang ik een bestelbevestiging?

Bestelbevestiging: Middels deze e-mail wordt bevestigd dat we je bestelling hebben ontvangen. Deze e-mail verschijnt enkele minuten nadat je je bestelling hebt geplaatst in je Postvak IN.

Verzendinformatie: Deze e-mail wordt verzonden zodra ik je bestelling weg breng naar het verzendbedrijf. Wanneer je deze mail hebt ontvangen heb je je bestelling binnen twee werkdagen in huis.

Welke soorten betaling accepteert Thuisgeloven.nl?

In de webshop van Thuisgeloven kun je betalen met iDeal, Creditcards en Bancontact.

Wanneer wordt het bedrag in rekening gebracht?

Het bedrag wordt op het moment dat je bestelling bij ons is aangekomen in rekening gebracht.

Is winkelen in de online winkel van Thuisgeloven.nl veilig?

Ja. Je kunt zonder zorgen bij ons winkelen, aangezien we er alles aan doen om de veiligheid van je aankopen en persoonlijke gegevens te garanderen. Bekijk ook ons privacybeleid.

Worden mijn betalingsgegevens verwerkt door Thuisgeloven.nl?

We doen er alles aan om de webwinkel veilig te houden en fraude te voorkomen. Alle transacties worden verwerkt door PayPro met het account van MIJNDESIGN. Dit is een veilige online internetkassa die informatie met betrekking tot je betalingsgegevens in een veilige omgeving vasthoudt en verwerkt.

Heb je hier het antwoord op je vraag niet kunnen vinden, neem dan contact met ons op.