Retourneren & ruilen

Retourneren kan altijd binnen 14 dagen.

 Zonder reden annulerenbinnen 14 dagen
 Wanneer retour sturenna annuleren nogmaals 14 dagen
 Kosten voor retourzendingeigen rekening

Je kan een product retour sturen door van te voren contact met ons op te nemen. Je kunt dan aangeven of je graag het geld terug wilt hebben of dat je het product wilt ruilen. De kosten voor een retourzending zijn voor je eigen rekening.

Ruilen

Ruil je een product voor een goedkoper product? Dan ontvang je het resterende bedrag op je rekening. Kies je voor een duurder product? Dan ontvang je een factuur met het restbedrag in je mailbox.

Retourneren

Indien je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en redelijkerwijs ongebruikt en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. 
Zodra we je producten retour hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag. Dan zorgen we ervoor dat je je orderbedrag inclusief verzendkosten zo snel mogelijk terugkrijgt. In onze algemene voorwaarden staat dat dit tot drie werkdagen kan duren.

Wil je toch niet retourneren? Het is fijn als je ons dat laat weten. Als we je producten binnen 14 dagen sinds je melding niet hebben ontvangen, gaan we er vanuit dat je je hebt bedacht.

Heb je hier het antwoord op je vraag niet kunnen vinden, neem dan even contact met ons op.